Contact: 06-19460034

Workshop Brandveiligheid

Workshop Brandveiligheid voor milieutoezichthouders

Inleiding Het Bouwbesluit 2012 is sinds 1 april 2012 van kracht. Tijdens bedrijfscontrole van inrichtingen wordt ook gecontroleerd op het aspect brandveiligheid. Tijdens deze interactieve workshop wordt u inzicht gegeven in het nieuwe Bouwbesluit 2012 met betrekking tot de brandveiligheid in gebouwen. Met behulp van voorbeelden / foto’s uit de praktijk worden de artikelen van het Bouwbesluit 2012 toegelicht.

Doelgroep Toezichthouders (voormalige milieutoezichthouders) van gemeenten, samenwerkingsverbanden en provincies die vanuit hun functie te maken krijgen met de controle op brandveiligheid binnen inrichtingen.

Doel workshop Tijdens de workshop brandveiligheid wordt praktische, uitgebreide en toepasbare informatie gegeven. Na het volgen bent u in staat tijdens controles brandveiligheidsaspecten te controleren. U leert situaties herkennen en vast te leggen zodat u dit na afloop van een controle kunt voorleggen aan een expert. Constructieve brandveiligheid komt niet aan de orde.

Programma Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Inleiding brandveiligheid • Bouwbesluit 2012 • Brandmeldinstallaties • Relatie met milieuregelgeving en richtlijnen (PGS 15, PGS 30) • Ontvluchting • (Brand)veiligheidsinstallaties • Herkenning en beoordeling brandwerendheid

Kosten De kosten bedragen € 375,- p.p. (exclusief btw). Genoemde bedrag is inclusief lesmateriaal, lunch en koffie/thee.

Aanmelden of voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@ruytersadviesgroep.nl of bellen naar het telefoonnummer 06-19460034.

Datum Voor  data in 2018 kunt u een mail sturen naar info@ruytersadviesgroep.nl.

Locatie Echt (Limburg)

Referenties

De heer R. Linkens van de gemeente Valkenburg (Limburg) (mailadres en telefoonnummer op aanvraag) en de heer R van Bussel van de gemeente Eersel (Noord-Brabant) (mailadres en telefoonnummer op aanvraag). Meerdere referenties zijn op aanvraag.